Svenska Takmästaren - Mästare på tak

Svenska Takmästaren är ett företag som enbart arbetar med takrenoveringar.
Takrenoveringen är den viktigaste renoveringen i huset, med andra ord är all annan renovering i princip onödig om inte taket är tätt.
Det är samma arbetare som sköter allt från byggställning till att det sista plåtdetaljerna är på plats.
Vi jobbar mellan 2-4 personer på taket, allt för att takbytet ska gå snabbt och smidigt för dig som kund. Anställda på företaget jobbar inte ackord.
Vi har funnits sedan 2008 och jobbar i hela Dalarna.
Svenska Takmästaren är inte ett stort företag och vi tänker heller inte tävla i att vara störst. Men det jobb som vi tar på oss att göra känner vi oss väldigt trygga med.
 

Hembesök

Vi erbjuder självklart ett kostnadsfritt hembesök där vi börjar hembesöket med att se över behovet av en takrenovering.
Sedan diskuterar vi tillsammans fram den bästa lösningen för just er och den renoveringen som väntar.
När vi hittat den bästa lösningen så får du ett fast pris på jobbet, där det självklart ingår pris före och efter rot-avdrag, när jobbet ska börja, hur lång tid jobbet beräknas pågå, vilka garantier som gäller osv.

ROT-avdrag

Rot-avdraget är perfekt för dig som ska till att renovera i huset. 
Rotavdraget är 30 % av arbetskostnaden men maxbeloppet är 50 000kr per person och år (gäller sammantaget för ROT och RUT).
Det är en skattereduktion och skatten kan aldrig minska till mindre än 0.
Du kan med andra ord aldrig få mer i skattereduktion för husarbete än du ska betala i slutlig skatt efter att dina avdrag är gjorda.

Garanti

Vi utför arbetet helt efter dem branschkrav som ställs på oss och därmed kan vi tryggt lämna dem garantierna till dig, som vi skriftligt angivit till er vid beställningen.
Självklart ser du redan på offerten vilka garantier som gäller just för er takrenovering, det skiljer en del på olika material.
Då vi är Monier Takpartner lämnar vi 15-års Monier Tät-Tak Garanti på tak med Betongpannor/Lertegel. Där du som kund även får ett garantibevis från Monier.
På Plåttak tak lämnas alltid 15-årsgaranti på arbetet.