Nytt tak i Bäsna.

På vårkanten gjorde vi ett tak i Bäsna som ligger utanför Borlänge. Vi har tidigare bytt tak på härbre hos samma kund, och nu var det dags för en annan byggnad som är både uthus och garage. Byggnaden hade plåttak med pärt under, nu ville kunden ha riktiga takstolsreglar samt råspont under istället för pärt. Vi satte avståndet mellan takstolsreglarna till 60cm istället för de normala 120cm p.g.a att takåsarna hade lite för långt mellanrum. Istället för plåttak så lades nya ytbehandlade betongpannor med antikt utseende. Kunden ville även ha ny panel på båda gavlarna, nu när vi ändå hade byggställning där. 
 

En tegelröd fläktkåpa var ännu inte monterad när bilden togs.

På framsidan byggdes en takkupa i samband med takbytet då kunden ville ha ett kontor i byggnaden.

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln