Nytt entrétak samt lagning av uterumstak i Falun!

En snygg, fungerande och välkomnande entré till huset är något som dem flesta vill ha. Entrén på bilden nedan var bitvis helt rutten och läckte igenom. Det var ett under att det stod kvar överhuvudtaget. Kundens önskemål var att den nya entrén skulle vara i samma stil som den gamla. Det nya taket fick bättre lutning, då det gamla lutade åt fel håll så att vattnet rann in mot husväggen.

Nu återstår bara målningen som kunden vill göra själv!

Utöver entrétaket så hjälpte vi kunden att fixa ett akut problem på hans uterumstak. På uterumstaket så var alla takstolstassar ruttna p.g.a att hängrännan har legat nedfälld i takstolstassarna och kondensvattnet från hängrännan har förstört virket. Detta var för att kunden inte hade velat haft hängrännan synlig och därför fällt ner den. Vi monterade nya, fräscha takstolstassar samt en hängränna utanför takfotsbrädan, precis som det ska vara. Kunden fick även diverse nya brädor och plåtar för att fräscha upp uterummet.

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Etikettmoln