Fukt och mögelskadat tak utanför Hedemora.

Vi har gjort ett takbyte på en fastighet i Hedemora där det kom fram otrevliga överraskningar när vi öppnade upp taket. Ibland så kan man tro att taket är i helt bra skick, men när man börjar riva så kan det visa sig vara något helt annat. När det gäller det här taket så var det så att det inte fanns någon luftspalt och det har resulterat i mögel och fuktskador. Vi har rivit bort all gammal isolering och råspont och ersatt det med nytt, självklart så finns det nu en luftspalt så att inte samma sak upprepas. 

Byggnaderna fick nytt lertegeltak för att behålla den gamla stilen som passar så bra ihop med fasaden. 

Här nedan ser ni två bilder på hur det såg ut när vi öppnade upp taket.

Och här ser ni hur fint och bra resultatet blev!

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Etikettmoln